contest

WALL'S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!??

Snowman di dalam scoop kami …. Hi mama , papa , adik kakak … Ehemm .. Korang tau kan .. Memang kaki masuk contest .. Dah menang macam-macam hadiah setakat ni .. Kali ni Wall’s Selection ice-cream pula buat contest .. Menarik .. Terpanggil-panggil nak join juga. Taste Joy in Disneyland with Wall’s’ adalah sebuah …

WALL'S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!?? Read More »

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin. Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST …

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my Read More »