Persiapan baju raya semudah A,B,C

Salam dan hai .. Ramadan dah bermula , mula lah episod mencari membuat persiapan raya sambil-sambil menunaikan ibadah puasa tu kan .. Mom kan multifuntion .. Dalam satu masa boleh buat macam-macam.

nile 3

TOP BLOUSE PLUS SIZE

Puasa ke tidak , Mom / ibu / mak / mama lah yang bekerja keras dalam membuat persiapan untuk bersahur , berbuka , beribadah dan beraya. Betul tak ?

Dan ini lah saya .. Sebulan lepas saya dah beli baju raya anak-anak .. Tema royal blue dan saya masih belum jumpa baju yang sesuai untuk saya pada waktu tu .. Al-maklum lah orang plus size .. Bukan tak ada baju yang berkenan , bila dah bekenan harga pula melampau tinggi.

Jadi .. Selepas survey jubah di banyak website saya jumpa satu website online yang menjual pelbagai barangan dari baju , jubah , aksesori , beg tangan dan banyak lagi barang lain-lain yang unik dan comel ada menjualjubah plus size ..

Saya beli baju , aksesori , beg dan jubah … Harga baru RM158.40 untuk keseluruhannya berbaloi … Kerana di luar saya jumpa jubah plus size yang sama harga nya dah mencecah RM129 gitu .. So di sini dah untung banyak.

Terus order u .. Seronok sangat shopping terbeli macam-macam la pulak … Read more about Persiapan baju raya semudah A,B,C

Please follow and like us: