THROWBACK : Resepi Kek Biskut Cheese

Entry throwback aje la mampu , saya suka ambil gambar , banyak gambar aktiviti harian tertanam dalam memori telefon , nak update blog tu saja yang kadang-kadang malas , eh .. selalu malas .. Ini dah lama dah buat .. cheese biskut , guna biskut meryy coklat .. letak pulak kacang nips di atas nya .. sedap .. simple … dan paling suka sekali senang nak buat.

Resepi kek biksut cheese ย memang ambil di facebook saja .. sekarang senang dah .. ada internet semua jadi .. nama kek ni sebenar memang tak tahu la , saya letak sendiri je la .. memandangkan semua pun ingat-ingat lupa dah sekarang ni , jadi resepi ni kena tulis untuk jadi panduan saya sendiri esok ni.

IMG_7437
Resepi kek biskut cheese ย : ( Pertama kali nak ucap terima kasih kepada empunya resepi , saya dah lupa nak bagi kredit pun , ambik di facebook )ย 

Read moreTHROWBACK : Resepi Kek Biskut Cheese