Tag Archives: antara wordpress dan blogspot

Nak beli domain Dan Hosting ? di mana ? Cara-cara daftar domain !!

By | May 13, 2011

Entri 1/2011 update 13/5- sewaktu enti ini di buat saya hanya berdomain ..saya baru lagi berhosting setakat ni memang berpuas hati.. Seperti yang korang semua tahu bee baru jer berdomain dan bee kecoh satu kampung kan..haahaa bukan per bee hanya nak berkongsi benda baik jer..apa salah nya kan..then ramai tanya kelebihan berdomain dan bee dah… Read More »

Kelebihan domain sendiri

By | May 13, 2011

– ULANG POST ENTRI – ERm disebabkan bee mendapat pertayaan dari rafina dan lov you maka bee pun taip lah serba ringkas kelebihan memiliki domain percuma..dan insyallah bee pun akan menukar blog bee nih ke domain berbayar beberapa hari lagi..hikss suka nya..dah dapat kebenaran kan selalu dok join contest tak pernah bertuah nak dapat domain… Read More »