alexa

Pageview sebulan blog Puanbee.com

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah …

Pageview sebulan blog Puanbee.com Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com

hai hai selamat malam , selepas seharian aku tidur untuk melepaskan tensen dan dilema , ku jugak masih blurr dan berasa besalah , tapi ku teruskan aktiviti menreview seperti biasa ekeke…kali nih nak review blog firdauskassim.com haha nampaknya setelah bee menreview banyak blog kan orang yang akhir-akhir nih semakin bijak mengikuti review bee dan mereka …

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com Read More »