Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan hai. Siapa nak menang GOLD COIN 0.5g dari blog puanbee.com boleh lah teruskan membaca. Maaf jika terpanjang buat intro sebab puanbee memang suka tulis panjang-panjang. Saya dah lama pasang niat nak buat giveaway di blog ini. Tapi asyik kelaut ja. Sekarang ada mood rajin sikit. Jadi mari lah tengok syarat-syarat untuk menyertai giveaway kecil ini.

Gold coin 0.5gram bernilai RM111  , emas 999.9 ya .. rugi siapa tak menyertainya . Mana tahu ada rezeki. 

Syarat-syarat :

  1. Blogger tersebut mestilah menetap di Malaysia. Jika menetap luar negara sekali pun ada alamat Malaysia untuk di poskan hadiah.
  2. Buat entri : Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com
  3. Dalam entri haruslah di ceritakan kisah anda dan emas. contoh nya pernah main kutu emas ke . Pernah main kutu online emas ke. Pernah kumpul gold bar ke. Atau tunjuk koleksi gold bar anda.Apa sahaja kisah berkaitan emas.
  4. Upload gambar di bawah  dalam blog masing-masing.
  5. Hantar link entri anda ke entri ini. Dalam kotak komen.

gc
 

Tarikh tutup : 30 : 5 : 2016

Pemenang akan di pilih berdasarkan :

2 saringan 

  1. Saya akan pilih entri paling panjang atau lucu atau kreatif dan menarik hati.
  2. Contohnya ada 10 entri. Kemudian saya akan guna RANDOM.ORG untuk pilih pemenang.

Simple je kan ?

Terpulang lah nak follow ke tidak media social saya tu. Kalau follow lagi bagus senang nak tengok apa-apa update dari saya. Mungkin selepas ini ada pengumuman best. Hadiah semua main gold gold aje.. Memandangkan tak ada penaja kali ini. Maka anda tak perlu banyak kerja.

Please follow and like us:

Puanbee

Ibu kepada 5 orang anak , Work at home mom ( WAHM ) sebagai tukang jahit. Berumur 35 tahun , sentiasa mempunyai semangat yang tinggi. Suka " cari " kerja. 😍

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.