Baby Lama Dengan Baby Baru

Baby lama dan baby baru{link} , belek-belek gambar nih teringat lah pulak cerita lama , antara husna dan laila semasa baby laila di lahirkan …memang berbeza kelakuan diorang berdua ni…

Si laila nih lembut je , kalau pegang baby mcam tak pegang , siap cium pun takut-takut , cium baby arif tu sikit je tak kena sangat ke pipi dia..lembut sungguh…nih gambar masa pergi tengok anak kakak bee yang baru di lahirkan , baru beberapa hari je umurnya ..nama diberi muhammad arif iskandar , berat 2.3kg , kecil kan ? di lahirkan secara pembedahan , due nya tk sampai lagi …Tapi mak nya dah tak tahan sakit , biasa lah kakak bee tu melahirkan anak nya , tiga orang cam tu ..
KLIK SINI

BE EXCITED FOR HYPP TV!

Masa baby laila tu kecik cam arif nih , pernah jugak di pijak dek husna ..waktu tu umur husna 1 tahun 8 bulan , sebaya dengan umur laila sekarang , tapi husna agak tak suka laila waktu tu …dia main hentam je nak merajuk ke apa ke…husna sembam badan dia kat bee yang dalam pantang , asal dia nak datang ke bee tak kira dah si laila terbaring di depan dia main pijak jer..memang bahaya..tapi tak salahkan dia , kecil lagi dah dapat adik kan…

Alahai lembut nya baby cium , ni dah mula kasi laila pegang baby arif tu jangan harap dia nak lepaskan ..kakak dan una mana ? dioarang biasa lah pergi rumah makngah tujuan melawat orang , tapi tujuan depa main…dah jumpa geng payah nak minta depa duduk walaupun 5 minit…

Baby arif nih payah nak buka mata , jenuh kena paksa ..haa beza sikit dengan anak-anak bee lahir je seminit mata dah terbuka luas…

Ni haa baby laila masa kecil , tengok mata nya , memang buka luas2 tak sabar nak lihat dunia..hehe…
rindu lah nak pegang baby kan …tapi now tak boleh….Lepas nih ada lah majlis untuk baby arif yer…jalan kan tanggungjawab adab menyambut baby baru menurut cara islam{link}..ni gambar yang sempat di selamatkan , gambar banyak dah terdelete , terformat , ter macam-macam tak sempat cuci sayang betui…kenangan …gambar baby laila masa baru di lahirkan dah tak ada …

Korang cam no ? nak baby ?? jeng jeng jeng ..

Please follow and like us:

Puanbee

Ibu kepada 5 orang anak , Work at home mom ( WAHM ) sebagai tukang jahit. Berumur 35 tahun , sentiasa mempunyai semangat yang tinggi. Suka " cari " kerja. 😍

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.