Terima Kasih Diucapkan Kerana Membantu Dalam Contest Gadget Impian

Salam , sebelum ni buat entri meraih undi bukan , sekarang buat entri penghargaan, esok buat entri ?????? dek kerana contest denaihati yang super mencabar jiwa dan raga ni semua pun saya buat , banyak pengalaman yang saya kutip sepanjang contest gadget impian ini berlangsung.

Saya …. yang rasa macam tak boleh nak berjaya kerana pesaing semua hebat-hebat belaka , ada 2-3 para peserta adalah otai di arena blogging ini , mula-mula contest berlangsung saya agak tertekan , selalu ada perkara yang bermain di minda , ada ke orang nak bantu aku ? segan lah nak mintak pelempang like hari-hari ? nak tweet dan lah tk rajin borak di twitter tu. , kita bukan retis mesti lah susah ye dok ?

Tapi ..syukur .. ada ramai kawan yang sudi membantu , jenuh juga saya fikir apa yang boleh saya balas di atas budi baik kawan-kawan semua… sedangkan adik beradik sendiri pun tak boleh nak bantu apa sangat dek kerana mereka tidak langsung pandai atau dapat merasai apa yang blogger rasa :)

Terima kasih kepada yang sudi menolong tweet , like , 1+ ,link in dan klik semua button tu berulang-ulang kali , terima kasih banyak diucapkan kepada Ummieross , Kongsibersamanora , Rafinamimi , Puankutu , NZA , Azie , Ammboi , Upprofits, Bardboo, Eyriqazz dan ada lagi kot, yang saya tak ingat dan tak nampak (boleh tinggalkan komen di bawah yek )

Terima kasih juga kepada yang berfungus lumut bertungkus lumus dalam membantu merealisasikan impian saya , yang membantu hari-hari tambah point di tempat komen , saya memang terharu , sebabnya saya sendiri pun sibuk tak sempat nak beri komitmen komen setiap hari , dengan pelbagai kes terjadi pada waktu yang sama. Siapa mereka ni ? tengok banner di bawah nih yek ..

Terima kasih banyak sangat-sangat :) saya hadiahkan banner di sini untuk 2 bulan berturut-turut :)

Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan
Penghargaan

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *