Tag Archives: kainkain-blogspot

Si comel datang rumah

By | June 11, 2011

Suka tak tengok baby ? ermm baby comel datang rumah maklang (sebelah saya , kalau sebelah suami diorang panggil makjang) buat kali pertama .. bestnya pegang baby .. memang tak jemu mata memandang kan .. ish ish rasa nak tambah .. tapi rasa tak nak tambah juga hehe.. selamat malam semua ! gud nite …… Read More »

Dia pergi dah sebulan ..

By | June 10, 2011

salam bahagia semua 🙂 semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan… Read More »