Resepi Kek Moist Coklat Kukus Senang Dan Sedap Asli Dari Puanbee

Kek moist cholat buat kawan blogger.Memang seronok ek sekali sekala bejumpe.banyak cerita boleh diceritakan. .sebenarnya saya tak da kawan yg sama hobi kat dunia luar . So best kalau jumpe kawan yg sama2 minat pada sesuatu like appelijou . .hehehe. .lop jgn jelez ,nant angah wat tok lop pulak!! Korang nak resepi? Haa boleh2. .mari …

Resepi Kek Moist Coklat Kukus Senang Dan Sedap Asli Dari Puanbee Read More »

Lagi kes culik anak

Salam pagi ouls. .hari ni ada yang keja last day kan. .so mesti ada yang plan nak bejalan2 esoknyer. .kepada yang nak bawak anak2 tu hati2 la yer… Risau dan takot mengenangkan situasi skrg ni. .ramai benor orang betopengkan binatang di sekeliling kita. .semalam my hubby balik aje. .terus pesan ,”kalau nak bwk anak pergi …

Lagi kes culik anak Read More »

Una nak minum milo..

Maafkan ibu yea una. .tadi lepas ibu minum ubat batok ibu ngantuk sangat. .haha. .bila ibu bangun ibu nampak bekas gula terbuka , bekas milo pun duk kat bawah. .ibu pun tanya pada una. . “sapa bancuh milo niii, “ una yang tadi kat sebelah ibu belari ke depan sambil ambil cawan atas meja una …

Una nak minum milo.. Read More »

Jangan besedih kawan. . .

Dalam kita meniti kehidupan seharian, ada kalanya kita bersedih . Sedih adalah sifat manusia . Sedih adalah sifat semula jadi yang dicipta Allah SWT. Mustahil ada manusia tidak pernah bersedih,sedih suka duka bahagia derita adalah merupakan sunnatullah dlm kehidupan ini. .bukankah Allah mencipta tiap sesuatu itu bepasang-pasangan ? Sedih lawannya gembira, ataupun sedih pasanganya adalah …

Jangan besedih kawan. . . Read More »