Mereka tak pernah letih

24/11 tarikh tuk check-up..timbang berat..dan sukat ketinggian…apa yang menarik ? berat masih di takuk lama..bukan tak naik berat tapi sikit jerrr…tinggi jer bertambah-tambah..berat ibu n ayah jer bertambah banyakk…pelikss…macam mana berat nak naik …tengok lah bertapa lincah cergasnyer diorang ni…reround 1 klinik…bee marah sket2 lahh kaber cun sehhh…tapi sket pun tak dihiraunyer……lincah cergas anak2 ni… …

Mereka tak pernah letih Read More »

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wajah Baby Laila Dari Kecil

saya terasa nak tayang gambar baby semasa baru dilahirkan sambil nak simpan buat kenangan sayang simpan gambar dalam fon banyak yang didelete sebab kena virus..sayang seribu kali sayang gambar dari una masih kecil pun hilang..dulu takder blog so,takde la nak simpan kat mana2..mari tengok ini gambar sejurus keluar dari labour room..masih pucat..23/6/…gambar yang ke-2 diambil …

Wajah Baby Laila Dari Kecil Read More »

yummy!!! mari tonton

…assalamualaikum…yess..bee berjaya mengupload video budak2 busuk ni… nape seronok sdangat ni? iyolah bee kan budak baru..so kena banyak belajor…heheh jom tonton ..jangan lupa komen yer…terima kasih..

Damia yang tembam

uit sapa ni?? anak bee yang ke – 4 kah ?? no no dont gosip-gosip… haa ni anak sedare ..tembam kan ..damia minum susu badan jer ..saje bee letak gambo dia kat sini nak buat kenangan.

usaha tangga kejayaan..

haaa..see dah boleh tempek watermark kat gambor..dah lama order dari whittey mommy tapi baru hari ni dapat guna.. weh sungguh tak celik IT bweeerkksss……esok nak raya dah,,saya tak prepare ape punn..kalau tak balik kampung memang malas nak buat ape-ape…anyway SELAMAT HARI RAYA AIDUL ADHA buat semua umat ISLAM ,semoga kita semua beroleh kenangan didunia dan …

usaha tangga kejayaan.. Read More »

ragam baby sebelum titow

Hehe. .tengok tangan dia kat mana ? Urm mesti beby korang pun ada jugak tebiat~tebiat cenggini kan ? Haha. .nak tidur mesti ada botol susu ,sebelah tangan mengetel telinga. .baru sedap titow. . 1 Tahun 5 bulan

Konvo sudah~

Erm. .hari ni kakak terima sijil ,budak 6thn konvo..memang kelakar..haha. .macam~macam ada..tengah bebaris elok~elok ada yang nak terkucir la..lapar la…belari sana sini …air tumpah ..semua pihak jadi kelam kabut di buatnyer…dari cikgu~cikgu,mak bapak ,para~para VIP , pak gat ,tukang cleaner …jenuh la.. Paling best ada persembahan kanak~kanak … Paling kecik 3~4 tahun pun ada..yg galak …

Konvo sudah~ Read More »

Nasib berhutang dengan ‘along’

Sekadar renungan lah yea. .kalau ada pendapat ok jugak. . Kawan saya perempuan Nor (bukan nama sebenar) selalu membuat keputusan salah , entah kenapa dia selalu begitu , Dulu Nor becinta dgn seorang pemuda yang sangat baik ,kemudian Nor tinggalkan pemuda tu ,dan bekawan dengan orang lain , Becinta sehingga ditangkap ‘basah’ umurnya pada waktu …

Nasib berhutang dengan ‘along’ Read More »

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. .

Tengah sedap tidur ,di buai mimpi. .tiba-tiba terdengar bunyi alarm. .riuh rendah. .apa tidaknya ada 4 biji telefon. .semua dah set alarm pada waktu yang sama. .ye ye je kan nak bangun pukul 5 pagi. . kemudian dah bunyi-bunyi tangan pun gapai telefon. .meraba-raba then tekan snooze. .sambung tidur balik. . lagi 10 minit dengar …

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. . Read More »