Konvo sudah~

Erm. .hari ni kakak terima sijil ,budak 6thn konvo..memang kelakar..haha. .macam~macam ada..tengah bebaris elok~elok ada yang nak terkucir la..lapar la…belari sana sini …air tumpah ..semua pihak jadi kelam kabut di buatnyer…dari cikgu~cikgu,mak bapak ,para~para VIP , pak gat ,tukang cleaner …jenuh la.. Paling best ada persembahan kanak~kanak … Paling kecik 3~4 tahun pun ada..yg galak …

Konvo sudah~ Read More »

Nasib berhutang dengan ‘along’

Sekadar renungan lah yea. .kalau ada pendapat ok jugak. . Kawan saya perempuan Nor (bukan nama sebenar) selalu membuat keputusan salah , entah kenapa dia selalu begitu , Dulu Nor becinta dgn seorang pemuda yang sangat baik ,kemudian Nor tinggalkan pemuda tu ,dan bekawan dengan orang lain , Becinta sehingga ditangkap ‘basah’ umurnya pada waktu …

Nasib berhutang dengan ‘along’ Read More »

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. .

Tengah sedap tidur ,di buai mimpi. .tiba-tiba terdengar bunyi alarm. .riuh rendah. .apa tidaknya ada 4 biji telefon. .semua dah set alarm pada waktu yang sama. .ye ye je kan nak bangun pukul 5 pagi. . kemudian dah bunyi-bunyi tangan pun gapai telefon. .meraba-raba then tekan snooze. .sambung tidur balik. . lagi 10 minit dengar …

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. . Read More »