Gunting Kain Jenama Singer

Assalamualaikum , saya nak #donemeriak lagi. Bukan lah nak belagak saya pun bukan senang nak beli semua yang saya tulis saya beli apa-apa dan saya cuma nak bercerita , kerana sebelum saya bergelar tukang jahit saya sendiri pun tak tahu dan tak ambil kisah semua ni. Tak sangka gunting pun boleh jadi topik di dunia … Read moreGunting Kain Jenama Singer

Beli mesin jahit sulaman singer SE300 – mesin pkp nama dia

Saya tak ada apa nak cerita pasal life sangat , dah hari-hari duduk rumah saja. Hari-hari menjahit dan fikir makan pakai anak-anak je lah. Tapi ada cerita yang saya happy sangat nak share di blog. Di musim pkp ramai orang update shopping sana sini. Beli pokok dan tak lupa juga ramai suami-suami pening dengan ” … Read moreBeli mesin jahit sulaman singer SE300 – mesin pkp nama dia

Ayam goreng mcd extra pedas review

Ayam goreng mcd extra pedas

Aku tengah bosan dan stress .. hurmm banyak betul masaalah , rasa bosan dah nak hidup pun. Makan pun malas tido pun tak berapa nak lena. Tapi tak sesuai di khabarkan di dalam internet hahaha .. so nak bagi tau aku dah try ayam goreng mcd extra pedas ni 2 kali. Sekali aku beli masak … Read moreAyam goreng mcd extra pedas review