Vitamin C 1000mg plus zinz 10mg cap watson

Saya demam , pada zaman dunia di landa wabak pandemik Covid 19 yang gejalanya adalah DEMAM , SELESEMA , BATUK DAN LEMAH SENDI SERTA ADA YANG HILANG DERIA BAU. Aku menjadi takut sendiri kenangkan anak-anak seramai 5 orang. Yang paling kecil masih menyusu dan special sikit , umur 3 tahun masih belum pandai bercakap serta … Read moreVitamin C 1000mg plus zinz 10mg cap watson

Menggunakan khidmat jurutaip di tepi suruhanjaya sumpah Taiping

Lama dah kan ada perkhidmatan jurutaip surat rasmi ini. Kalau tengok rata-rata mesti orang yang telah berumur saja yang menaip. Tengok pun ala-ala atuk kita dah. Tanggal 30 ogos 2020 , saya pergi ke Suruhanjaya sumpah untuk membuat surat perjanjian beli rumah mak saya. Rumah tu memang dah nama saya dan mak. Tapi mak jual … Read moreMenggunakan khidmat jurutaip di tepi suruhanjaya sumpah Taiping

Belajar di rumah pada masa pkpb

Terpaksa mengalah , beli juga telefon ke anak tingkatan 1 husna , sbb kelas dia jenis kelas online . kena ada pada waktu ikut jadual ..laila dgn syamim takpe cikgu just bagi arahan dan masa untuk siapkan. baru tenang handphone ibu hangpa. tidak kaaa macam nak meletop dah. Semalam ingat nak repair aje tab sambung … Read moreBelajar di rumah pada masa pkpb

Pabila di jangkiti kurap petua mengubati dan elakkan di jangkiti.

Baru lagi laila di jangkiti kurap.Susah nak hilangkan 100% kalau ada petua tu sila lah kongsi di dalam komen di bawah. Rasanya dah 5 bulan gitu la laila asyik gatal di bahagian paha dan kawasan berdekatan tu. Selepas habis 2-3 tiub ubat yang di beli dari farmasi kurap tu hilang. Lama sikit laila mengadu lagi … Read morePabila di jangkiti kurap petua mengubati dan elakkan di jangkiti.