Life & Style

Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang

Allhamdulillah. Tahun 2019 ni nak perbaiki apa yang kurang pada tahun 2018. Jadi kita mulakan dengan pergi facial muka agar glowing dan tak kusam. Menampilkan wajah penuh keceriaan gitu. Saya di beri ruang dan masa ” me time ” oleh suami. 5 anak suami jagakan sekejap. Dan saya di hantar ke SPA kecantikkan di DrMedispa …

Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang Read More »

Trampoline decathlon

Tadi selepas siap jahit 1 beg periuk noxxa dan 4 keping sarung bantal , kita terus ke pejabat pos kepong. Lepas tu singgah lah di decathlon saja-saja bawa anak-anak pusing dalam tu. Tak ada ke mana pun cuti sekolah ni kan.  Nampak trampoline dan basikal senaman. Video basikal senaman tu ada di instagram @puanbee cuba …

Trampoline decathlon Read More »