Family Travel & Best Place

Nak staycation sejurus selepas habis PKP , Boleh tak ?

Assalamualaikum , hai hai ..kena kecam tak kalau nak pergi bercuti di masa pandemik covid ni ? Alaa korang pun sama je dengan aku kan , semua dah rasa nak hidup macam dulu balik kan? Aku baca lah facebook hangpa . Masa ni aku dah buat buat sibuk survey dah merata-rata cari port untuk staycation …

Nak staycation sejurus selepas habis PKP , Boleh tak ? Read More »

Cara cancel booking hotel di Agoda.com

Sedihhhhhh .. maklum lah aku ni dah lama tak berjalan , lama gila. Sebelum pandemik covid lagi. Kemudian kena PKP , PKPP , PKPB , PKPK pun kena. Selepas berbincang dengan suami. Kami merancang hendak tidur di The Orient Star Resort Lumut semalam dan menikmati bau udara pantai sehari , kemudian hantar anak ke Teluk …

Cara cancel booking hotel di Agoda.com Read More »

Tak tahu mana nak pergi untuk bercuti? Jom ke Langkawi Wildlife Park

Hellloooo uols. Sekarang ni baru awal-awal tahun, feeling feeling new year lagi kan? Apa lagi. Sapa yang tak sempat pergi bercuti waktu hujung tahun, atau pun korang yang dah bercuti tapi gatal nak bercuti lagi, jom lah bercuti lagi. Takde sapa marah. Janji korang jangan abaikan kerja korang tu sudah. Kang nanti bos marah-marah baru …

Tak tahu mana nak pergi untuk bercuti? Jom ke Langkawi Wildlife Park Read More »