Bloglist setahun dari ciklaili.com

Orang semua sibuk bercuti , memandangkan saya tak pergi ke mana-mana lagi , kerja rumah semua dah siap boleh lah berpoya-poya di depan laptop. Bagi membalas budi dan berterima kasih di atas sponsor ciklaili.com di atas segemen review yang saya anjurkan DISINI bersempena contest iPhone 5 gadjet impian DISINI. Jadi saya menyertai segmen ciklaili.com pula.

blogger

Buat ciklaili.com

Salam ciklaili.. selamat berkenalan .. saya adalah satu-satunya penulis blog puanbee.com ini , seorang surirumah dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Blog saya … ermm apa nak cerita lagi eh ? tak ada apa lagi dah kot.

Blog ciklaili dah ok sangat , saya pada mulanya ingatkan ciklaili menggunakan wordpress tapi tidak , ciklaili menggunakan blogpot rupanya.. saya suka dengan entri ciklaili yang bertajuk earning nuffnang RM4,404.14 . Bagus sekali dengan pendedahan ini , secara tidak langsung dapat menambah semangat blogger lain untuk terus menulis blog dengan ikhlas.

Terima kasih di ucapkan buat ciklaili kerana membuka peluang bloglist setahun di blog ciklaili.com ini … Buat blogger lain , boleh lah sama-sama memeriahkan segmen ciklaili ini. 2 Step mudah sahaja , buat entri dan like fanpage fb ciklaili. Saya dah like lama dulu …

Nak join klik sini —>  Bloglist setahun dari ciklaili.com

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *