Author Archives: Puanbee

Kesunyian ?? Mari buat hal !

By | October 3, 2010

Apabila baby di lepas kan seorang diri ini lah aktivti nya untuk menarik perhatian , keletah bayi berumur 1 tahun memang amat menghiburkan . tengoklah step by step , baby mempraktikkan skil untuk memanjat tempat tinggi. Baby belum nampak ibu snap gambar dia,maka dia buat aktiviti tanpa rasa besalah ok! pada ketika ini baby dah… Read More »

Resepi Kek Moist Coklat Kukus Senang Dan Sedap Asli Dari Puanbee

By | October 2, 2010

Kek moist cholat buat kawan blogger.Memang seronok ek sekali sekala bejumpe.banyak cerita boleh diceritakan. .sebenarnya saya tak da kawan yg sama hobi kat dunia luar . So best kalau jumpe kawan yg sama2 minat pada sesuatu like appelijou . .hehehe. .lop jgn jelez ,nant angah wat tok lop pulak!! Korang nak resepi? Haa boleh2. .mari… Read More »

Lagi kes culik anak

By | October 1, 2010

Salam pagi ouls. .hari ni ada yang keja last day kan. .so mesti ada yang plan nak bejalan2 esoknyer. .kepada yang nak bawak anak2 tu hati2 la yer… Risau dan takot mengenangkan situasi skrg ni. .ramai benor orang betopengkan binatang di sekeliling kita. .semalam my hubby balik aje. .terus pesan ,”kalau nak bwk anak pergi… Read More »

Jangan besedih kawan. . .

By | September 28, 2010

Dalam kita meniti kehidupan seharian, ada kalanya kita bersedih . Sedih adalah sifat manusia . Sedih adalah sifat semula jadi yang dicipta Allah SWT. Mustahil ada manusia tidak pernah bersedih,sedih suka duka bahagia derita adalah merupakan sunnatullah dlm kehidupan ini. .bukankah Allah mencipta tiap sesuatu itu bepasang-pasangan ? Sedih lawannya gembira, ataupun sedih pasanganya adalah… Read More »