Aktiviti untuk anak-anak dan ibu bapa

Salam & Selamat sejahtera di ucapkan. Di sini saya war-warkan aktiviti untuk anak-anak dan ibu bapa jika ingin lakukan sesuatu bersama keluarga ini lah peluang nya. Jika ada jemputan saya akan update disini. Selalulah jenguk puanbee.com untuk mengetahui aktiviti terkini yang di anjurkan oleh mereka di luar sana. Jika ada apa-apa aktiviti juga boleh email ke puanbee untuk sama-sama menghebahkan perkara baik ini.

aktiviti untuk kanak-kanak bulan 3

Kami Ingin menjemput anda untuk bersama-sama memeriahkan Bulan Nutrisi di Pusat Perubatan Prince Court pada Bulan Mac! Sila datang beramai-ramai dan kami mengalu-alukan kehadiran anda nanti. Bersama-sama kita melihat menu demo memasak setiap minggu dan anda dapat mencubanya sendiri. Dapatkan Promosi Kaunseling Pemakanan dan analisa berat badan hanya RM90 (Promosi ini hanya diberikan kepada yang hadir).

*Cooking demo setiap minggu sepanjang bulan mac

kids camp , aktiviti kanak-kanak

Kids Camp pada 23 mac 10.00 am – 1.00 pm

Jangan lupa membawa anak-anak anda untuk Sesi “Kids Camp” pada 23 March 2013 bersama-sama menyertai Pertandingan Mewarna (4-6 tahun), Pertandingan Melukis (7-11 tahun) dan Pertandingan Memasak DIY (7-11 tahun)

Untuk info lanjut dan penyertaan sila hubungi :

+603-21600000 ext 1102 (nana) ext 1369 (azah)

atau email Shazana.aziz@princecourt.com dan azaerofah.surdi@princecourt.com

sebelum 9 march 2013 

(Penyertaan Terhad)

P/S : Saya daftarkan ke tiga2 anak saya dalam aktiviti ini , anak saya suka mewarna dan melukis

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *