Categories
Family

Hari pertama syamim sekolah

Ayah dia ambik hari ni.. alaa syamim .. ” tak nak pergi pra , nak pergi sekolah korang la ( una dgn laila ) ” sebab dapat duit belanja ” bestnya balik awal , laila dgn una balik lambat tak best ” ibu suruh salin baju esok nak sekolah ” laaa.. banyak nya kena pergi […]

Categories
Family

Syamim dah masuk pra 2019

Allhamdulillah , anak manja akhirnya akan berpisah dengan ibu dia. Bukan main susah nak lepaskan syamim ni. Dia manja sungguh. Orang kata anak lelaki lebih manja dari anak perempuan , ya betul sangat-sangat. Saya pun rasa macam tu. Itu sebab orang dulu-dulu jarang mengajar atau menyuruh anak lelaki buat kerja rumah agaknya. Ada lagi orang […]

Categories
Uncategorized

Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Assalamualaikum , Siapa yang ada pergi ke Milo Champions Clinic 2016 nih ? Tegur-tegur lah kita kalau terserempak ye. Saya daftarkan 2 orang anak iaitu husna dan laila. Kalau boleh nak daftarkan semua je , tapi si sulung dengan si bongsu umur tidak menepati syarat. So simpan sikit gambar di sini. Korang nak tengok live […]

Categories
Uncategorized

Gaya rambut pacak – syamim

Assalamualaikum dan hai. Kembali lagi dengan kisah syamim. Jangan rasa pelik .. puanbee ada ramai anak perempuan . Anak lelaki seorang ini sahaja. Dalam famili puanbee pun ada 5 perempuan seorang lelaki. Jadi keterujaan tu ada bila di kurniakan zuriat lelaki. Maaf kan hamba. Ter over pula ye. Dari syamim kecil lagi saya memang suka […]

Categories
Uncategorized

Kisah anak 2 tahun 3 bulan.

Assalamualaikum dan hai. Apa khabar anak-anak mak hayam ? Nampak sekarang mak dah rajin menulis semula kan ? allhamdulillah. Dah stop bisnes online jual baju budak. Sangat letih .. tak sanggup mak nak berniaga kecuali ada pembantu. Sekarang mak cuma aktif bisnes emas dengan kawan-kawan sahaja di facebook. Ada juga buka group kutu just for […]

Categories
Uncategorized

Testing live update ..

Tak ada apa nak cakap , cuma mampu pasang tekad dalam hati kalau – kalau bertambah rajin untuk update blog ni nanti , rugi pulak bayar hosting tapi tak update .. mau di jual jugak blog ni karang. Syamim berseluar pelikat semalam ..

Categories
Uncategorized

Gigi pertama baby syamim

Allhamdulillah .. masih bernyawa .. hehe .. sibuk sangat tak sempat la nak update pasal hero sorang ni.. apa pun tak mau ketinggalan coretkan sikit perkembangan baby syamim.. nanti menyesal .. Baby syamim telah tumbuh gigi awal bulan jun 2014 , masa tu dia baru 6 bln lebih lah .. sekarang dah 7 bulan. Sekali […]

Categories
Uncategorized

Perjumpaan Blogger Pembuka 2014

SALAM DAN HAI .. Mungkin ini pembuka cerita / kerjaya sebagai blogger sambilan dan mungkin juga ini penutup. Bukan maksudnya nak berhenti dari berblog. Tetapi mungkin ini lah perjumpaan blogger terakhir. Saja mencuba keluar untuk berjumpa dengan PR dan rakan-rakan blogger lain. SUSAH. Jika bawa anak kecil ramai dan ingin membuat kerja , berbincang dengan […]