Categories
Uncategorized

Shopping kasut raya part 1- Taobao

Assalamualaikum , raya dah nak dekat. Masa ni semua orang sibuk ganti puasa dan juga shopping sikit-sikit dah untuk raya. Saya ni dah lama tak shopping apa-apa. Jadi di kesempatan nak sambut raya kita shopping lah sikit-sikit. Nak beli serentak semua mahal tak sanggup lah . Satu lagi saya tak sanggup juga usung anak-anak ramai […]

Categories
Uncategorized

Cara untuk shopping di tesco online

Syukur ada tesco online zaman sekarang , ianya memudahkan .. sebelum ni saya memang pelanggan setia tesco. Perut memboyot dengan tiga orang anak pun terjah ke tesco untuk beli barang. Tetapi sejak baby nombor empat di lahirkan terasa seolah tak cukup tangan dan tenaga lagi nak pergi shopping. Bukan maksudnya saya tak boleh pergi shopping […]

Categories
Uncategorized

#CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Sekarang zaman minyak mahal , mesti kena jimat seboleh-boleh nya. Jadi apa sangkut minyak mahal dengan shopping online ? begini .. kalau keluar pergi kedai dah tentu kena naik kenderaan , dah naik kenderaan kena isi minyak sendiri mesti nak makan-makan , mesti nak belanja anak belon 2-3 biji , mesti nak belanja anak kfc […]

Categories
Info

20 Mac 2013 Keputusan SPM keluar | Cara semak keputusan SPM secara online dan sms

Yeay! Keputusan SPM akan keluar pada 20 Mac 2013 ini. Bedebar pula saya rasa (mengada). Sabar ye saya melawak sikit. Tanggal 20 Mac jam 10.00 pagi nanti boleh lah ramai-ramai buat lawatan ke sekolah masing-masing , jika tidak berkesempatan boleh lah ikuti cara nya di sini untuk semak keputusan SPM secara online dan sms. Semoga […]