Categories
Crafts & Activities

Jentera baru – mesin jahit tepi 4 benang

Assalamualaikum dan hai , kali ni nak update pasai mesin aku yang satu ni. Mesin titik peluh sendiri hari raya hari tu. Pulun jahit dan beli mesin jack ini. Walaupun second hand tapi jangan pertikaikan usaha aku. Perit rasanya nak dapatkan sebijik ni Mesin jahit tepi 4 benang ni lagi best dari mesin jahit tepi […]

Categories
Uncategorized

Realisasikan impian

Impian nak pindah rumah dah pun tercapai allhamdulillah . Tetapi . YA! ianya datang serentak dengan dugaan lain. Ini jalan yang Allah beri untuk diriku yang hina ini. Dugaan yang datang tersirat seribu satu pengajaran. Masa ini kita kenal erti “hitam putih kehidupan” , kita menyelami erti ” rambut sama hitam hati lain lain ” […]