Categories
Info

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

BAHAGIAN X – AM Bab 2 – Kesalahan Dan Penalti Tambahan Seksyen 233. Penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian, dll. (1) Seseorang yang— (a) dengan menggunakan mana-mana kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi secara sedar— (i) membuat, mewujudkan atau meminta-minta; dan (ii) memulakan penghantaran, apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain […]

Categories
Info

Blog Puanbee.com bermula baru

Hai semua. Maaf lah blog puanbee.com terlalu banyak masaaalah sampai tak mampu nak di sebut  di sini.  Blog di hack dari dalam , dan susah untuk di pulihkan , makan masa dan kos.  Saya dah malas nak fikir so saya minta pihak hosting just buatkan seperti baru. Semua artikel lama di pindahkan di bawah sub […]

Categories
Uncategorized

Download Kalendar Kuda 2016

Assalamualaikum , kini anda boleh download kalendar kuda 2016. Link di sediakan di bawah.  Atau sekadar nak tengok kalendar kuda setiap bulan , saya akan letakkan link ini di tepi blog saya , memandangkan sekarang ni dah susah nak dapat free kalendar kuda dari kedai runcit. Untuk download anda boleh pergi ke blog asal tuan […]

Categories
Uncategorized

Tukang Urut / Bidan Kawasan Ampang

Assalamualaikum. Baru-baru ini saya keguguran , maka bermula lah sesi mencari tukang urut atau mak bidan kawasan Ampang, punya la susah nauzubillah. Tanya orang sana sini , telefon sana sini , ada yang kena booking , ada yang perlu di buat temujanji. Tapi allhamdulillah , tengah cari-cari tu jumpa seorang adik tengah menampak iklan untuk […]

Categories
Uncategorized

Apa itu Paedophilia atau paedophile atau PEDOPHILES.

Tengah sembang dengan kawan , terbaca satu petikan perkongsian dari Biru Laut  . Jadi saya terfikir untuk berkongsi di sini. Saya ada 3 anak perempuan , dan saya kurang update gambar anak-anak. Ini adalah salah satu sebab.. Terlalu banyak kes melibatkan kanak-kanak , hampir setiap hari. Saya tak sanggup tengok gambar kanak-kanak yang di sumbatkan dalam […]

Categories
Uncategorized

Pengalaman keguguran di awal kehamilan.

Cerita pengalaman sendiri , imabas kembali kejadian terjadi semasa hari raya aidiladha 2015 , tak ada gambar. Luar biasa bagi puanbee kan ? walaubagaimana pun , semoga perkongsian ini bermanfaat.Keguguran pada awal kehamilan ialah keguguran yang berlaku dalam 12 minggu pertama kehamilan.Saya tahu saya keguguran apabila merasakan sakit seolah segugut dan darah yang keluar luar […]

Categories
Uncategorized

Punca dan kesan keracunan makanan

Punca dan kesan keracunan makanan : Baru baru ini anak saya sendiri telah megalamai keracunan makanan , setelah pulang dari membuat lawatan bersama – sama rakan sekolah. Mereka mengikuti rombongan yang telah di anjurkan pihak sekolah. Gambar adalah dari cikgu husna. Terima kasih cikgu hantar gambar di whatsapp.Setelah husna balik dari lawatan , malam tu […]

Categories
Uncategorized

Kalau Cari Service Video dan Photography Terbaik

Dah lama juga teringin nak ada gambar satu keluarga cantik-cantik ni .. tapi selalu tunda sebab ,masa ada aliya sorang tunggu aliya besar ,dan besar aliya , husna pula keluar ,  tunggu sampai husna besar , dah besar husna keluar laila , so tunggu laila besar , dah keluar laila , tunggu syamim besar pulak. […]

Categories
Uncategorized

Syarat mohon rumah kos rendah Selangor dan rumah mampu milik di Selangor