Categories
Crafts & Activities

Jentera baru – mesin jahit tepi 4 benang

Assalamualaikum dan hai , kali ni nak update pasai mesin aku yang satu ni. Mesin titik peluh sendiri hari raya hari tu. Pulun jahit dan beli mesin jack ini. Walaupun second hand tapi jangan pertikaikan usaha aku. Perit rasanya nak dapatkan sebijik ni Mesin jahit tepi 4 benang ni lagi best dari mesin jahit tepi […]

Categories
Crafts & Activities Family

Raya 2019

Allhamdulillah sempat beraya , allhamdulillah .. masih lagi tak sempat jahit baju raya untuk keluarga sendiri. Semua pakai baju lama Tahun depan insyallah , ibu janji … tengok tapak tangan ibu ni .. hahaha larikkkk Ampun maaf di pinta anak2 ibu dan suami. Nak buat cane .. ibu rempit nak beli mesin idaman. Selamat hari […]