Categories
Info Life & Style

Masaalah unknown caller id

Masaalah unknown caller id timbul selepas aku tukar fon yang beli di maxis center dan menggunakan line maxis. Cara untuk selesaikan masaalah ini kena baca lerr

Categories
Life & Style

Virtual run diary – Malaysian ultra virtual run (62km)

Hai , Assalamualaikum semua. So takdak ada nak update dah blog ni. Makin lama makin mencabar hidup ni , badan pun duk naik bagai di pam pam , tenaga untuk buat semua kerja surirumah , mak dan tukang jahit kemain lemau. Jadi aku tiba-tiba pergi daftar masuk larian yang di panggil virtual run. Jadi Malaysian […]

Categories
Food & Recipe Life & Style

Siap stok bahan tumis untuk 2 minggu.

Allhamdulillah baru siap blender semua bahan untuk menumis. Saya kan tukang jahit. Ni dah mula sibuk sebab tempahan raya dan tempahan hari hari , tempahan pukal juga banyak masuk. Nak tolak tak best lah. Rezeki tu. Jadi kita bersedia dan cuba gunakan masa sebaik mungkin. Harap dapat bantuan dan kelapangan dari Allah s.w.t . Semalam […]

Categories
Life & Style

Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang

Allhamdulillah. Tahun 2019 ni nak perbaiki apa yang kurang pada tahun 2018. Jadi kita mulakan dengan pergi facial muka agar glowing dan tak kusam. Menampilkan wajah penuh keceriaan gitu. Saya di beri ruang dan masa ” me time ” oleh suami. 5 anak suami jagakan sekejap. Dan saya di hantar ke SPA kecantikkan di DrMedispa […]

Categories
Life & Style

Cermin mata rabun jauh ala korea murah

Tahun baru menjelang.Saya telah pun buat cermin mata ala korea murah murah di sungei wang plaza Kl. Cermin mata pun nak kena tukar , hasil dari menjahit sikit-sikit saya simpan dan buat cermin mata. Jadi lah. Cermin mata lama masih boleh pakai , Ada calar sikit pada cermin. Bautkan tidak selasa sangat. Tapi frame masih […]

Categories
Life & Style

Trampoline decathlon

Tadi selepas siap jahit 1 beg periuk noxxa dan 4 keping sarung bantal , kita terus ke pejabat pos kepong. Lepas tu singgah lah di decathlon saja-saja bawa anak-anak pusing dalam tu. Tak ada ke mana pun cuti sekolah ni kan.  Nampak trampoline dan basikal senaman. Video basikal senaman tu ada di instagram @puanbee cuba […]