Website rasmi GMKlang untuk mendapatkan barangan perniagaan secara borong online.

Terdapat satu laman web borong yang baru dan terkini di Malaysia yang mendapat sambutan ramai iaitu Gomuah.com !  Apa yang terdapat di Gomurah.com  ? Sebelum itu mari kita tengok senarai semak di bawah.

 1. Adakah anda seorang peruncit ataupun peniaga?
 2. Adakah anda menghadapi masalah membeli ataupun mencari stok perniagaan anda?
 3. Anda tiada masa membeli stok?
 4. Anda keletihan mencari stok?

RALAT 11/4/2015 : website rasmi gomurah.com kini telah di berhentikan operasinya ,  saya baru mendapat info dari pihak mereka , Ada yang pm saya di facebook bertanya tentang gomurah.com kan , jika anda ingin mendapatkan barangan murah-murah , boleh rujuk ke website : beligood.com 

building

Jika ya !! anda boleh mula mendaftarkan di GoMurah.com. Untuk pengetahuan semua Gomurah.com adalah rakan kongsi “e-borong” rasmi untuk GM Klang atau dikenali sebagai pusat pemborong terbesar yang terletak di Bandar Botanic Klang serta suatu tempat destinasi borong yang sangat popular pada masa kini.

Anda boleh membeli pelbagai jenis produk pada harga borong untuk kedai runcit anda, sama ada untuk kedai offline ataupun website online anda.

Kini, anda boleh menjimatkan masa daripada datang sendiri ke GM Klang dengan cara melihat pelbagai jenis produk yang anda inginkan dan semua anda perlukan hanyalah di laman web kami, iaitu GoMurah.com!

Kami tahu sebilangan daripada anda agak penat dan keletihan untuk pergi ke luar dari kawasan bagi memenuhi barangan stok anda.

Kadang-kala, anda mungkin menghadapi masalah apabila sesetengah barangan anda ditahan oleh pihak berkuasa jika barangan anda tidak lengkap dari segi undang-undang dan sebagainya.

Semua masalah ini boleh merencatkan perniagaan anda terutama pelanggan anda jika anda memerlukan stok anda dengan kadar yang segera.

Kebanyakan barangan di GoMurah.com adalah mudah didapati dan anda tidak perlu bayar sebarangan tambahan seperti kastam, duti dan sebagainya!

Di GoMurah.com kami menjual pelbagai jenis produk yang meluas dan meliputi fesyen, permainan, kasut, produk kecantikan, baraua barangan dijual dengan harga borong yang berpatutan jika di bandingkan dengan harga pasaran di seluruh dunia.main gomurah logo

Kelebihan Gomurah.com

 1. Stok sedia ada.
 2. Laman web kami menggunakan sistem sebutharga di mana kos pembelian boleh berubah bergantung mengikut jenis barangan dan jumlah pembelian anda.
 3. Juruteknik sistem dari GoMurah.com memberitahu kami iaitu mereka kini sedang menaik taraf sistem supaya setiap peruncit boleh berunding tentang harga secara langsung ataupun ‘live’. Sistem ini membolehkan anda berunding terus seperti anda berada di sana!
 4. Laman GoMurah.com tidak di buka kepada orang awam. Pengguna tidak tahu harga borong yang anda beli di Gomurah.com
 5. Jika anda membuat pengkiraan kos pengangkutan barangan yang anda beli melalui “Taobao” atau “Alibaba”, kos kesemuanya adalah lebih kurang sama

 

RALAT 11/4/2015 : website rasmi gomurah.com kini telah di berhentikan operasinya ,  saya baru mendapat info dari pihak mereka , Ada yang pm saya di facebook bertanya tentang gomurah.com kan , jika anda ingin mendapatkan barangan murah-murah , boleh rujuk ke website : beligood.com 

Syarat pembelian / pendaftaran di Gomurah.com

 1. Laman web ini hanya boleh dimasuki untuk pemilik kedai runcit ataupun pemilik perniagaan,
 2. sediakan satu salinan pendaftaran perniagaan dan sebuah kedai yang sahih (satu sekeping gambar kedai atau informasi laman web , FB, Blog ataupun fanpage anda).

peekingLeft-01Promosi hebat di Gomurah.com Sekarang !!!

GoMurah.com kini sedang membuat promosi penghantaran sekarang. Jika pesanan anda melebihi RM300 (Peninsula Malaysia) atau RM500 (Sabah & Sarawak), kos penghantaran adalah PERCUMA!

Jadi, jika anda memerlukan barangan ataupun kelengkapan untuk perniagaan anda, website ini adalah tempat terbaik untuk anda!

Ingat .. jika anda ingin memulakan pernigaan dan menjimatkan kos sekaligus anda boleh terus mendapatkan stok barangan secara borong di Gomurah.com  website rasmi GMklang.  –> Boleh tengok pengalaman saya sendiri pergi memborong di Plaza GM yang sesak di Kuala Lumpur disini — >  [ Memborong di Plaza GM Kuala Lumpur ]  . Gomurah.com nyata lebih berbaloi !!

103 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *