Tengok Salji Turun Di Google – Let It Snow

Post santai malam ini , pernah tengok salji turun tak ? saya suka tengok salji turun , tapi di genting , bila agaknya dapat tengok salji di bumi yang nyata ..

let it snow 2

#Bertuah lah korang..

#Yang belajar tinggi-tinggi dapat melancong sambil belajar ke luar negara.
#Yang berkahwin dan menetap di luar negara.
#Yang banyak duit sesuka hati je nak fly ke luar negara.

Ok bukan tuah tapi dah memang di takdirkan , atau rezeki , atau memang korang berusaha , oleh itu kalau ada adik-adik tu korang berusaha lah supaya boleh ke luar negara , dah ke luar negara jangan lupa negara sendiri pula , jangan lupa mak dan ayah , jangan lupa berpijak di bumi yang nyata , jangan lupa jantina , dan yang paling penting jangan lupa AGAMA.

lei it snow
lei it snow

Ok dah penat taip bebel ringkas ni ~ jom try tengok dan buat salji di Google pula .. Tajuk dia Let It Snow , cuba lah ..Salji akan turun semakin lama semakin banyak , sampai kita boleh pula menulis di skrin menggunakan mouse , seolah-olah kita menyentuh salji tersebut , saya dah buat satu tuk korang.. nice .. kalau lah boleh buat di blog sendiri ( cissskekkk! betul , semua pun nak ye puanbee )

Kredit : syuhada

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *