Posted in Adsvertorial

Affordable home renovation tips for HDB

With so many HDB around Singapore, such as HDB Pasir Ris, getting yourself a new home is not difficult as…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips mengurangkan sakit pinggang setelah duduk lama menjahit

Assalamualaikum dan hai semua .. apa khabar ? lama saya tak bersiaran kan , saya agak sibuk dengan order keluar…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Penting ke melatih anak ke tandas sendiri a.k.a potty trained ?

Ermm topik , Adakah penting melatih anak ke tandas sendiri a.k.a potty trained ? terlintas di fikiran nak tulis. Selepas ada orang…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Sakit mata merah , gatal dan bengkak

Semalam terasa gatal sebelah mata. Terasa ada benda dan ber air sedikit di mata ini , Ku ingatkan termasuk habuk…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa.

Scroll facebook nampak kawan share tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa. Terus niat nak tulis letak di blog…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips agar baju wangi tahan lama dan lembut hanya dengan cuka dan softener biasa

Saya nak share tips cuci baju guna softener murah je tapi bau nya semerbak , tahan lama dan kain super…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Wallpaper DIY – Aktiviti cuti hari buruh

Selamat bercuti buat semua pekerja di Malaysia ni. Surirumah tak cuti , kerja macam biasa yek … Cuti sekolah mula…

Continue Reading...