Posted in Uncategorized

Upin dan ipin jeng jeng jeng

Assalamualaikum dan hai. Ini entri bayar hutang . Saya ada hutang tak tulis pun pasal pergi tengok filem UPIN DAN…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Macam mana la ibu tak membebel ?

Assalamualaikum dan hai semua .. hurmmm nak luah perasaan lagi. Semoga bila anak dah besar nanti baca lah niat murni…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Resepi : Ayam goreng bersalut oat ( mengidam !! )

Hidang resepi ayam goreng bersalut oat la pulak … buat lama dah .. malam – malam terasa nak makan Ayam…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

#CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Sekarang zaman minyak mahal , mesti kena jimat seboleh-boleh nya. Jadi apa sangkut minyak mahal dengan shopping online ? begini…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Drama Stanza Cinta Lagi Diadaptasi Dari Novel

Salam Bahagia πŸ™‚ Saat menulis review Drama Stanza Cinta Lakonan Aaron Aziz ni , hati tengah mendidih dek kerana drama…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

Salam Bahagia πŸ™‚ ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Maharaja lawak Minggu 11 Tonton online @ kuantan pahang

Salam bahagia πŸ™‚ Dah tengok ke belum ? saya belum lagi .. tak sempat tengok tadi ..tp tk pe koleksi…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

Salam bahagia korang πŸ™‚ ermm baru tahu bahawasanya Elly mazlein dah pun bertunang .. saya sangat suka tengok elly mazlein…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

SINOPSIS Ana Lu’Lu Slot Lestary TV3

Salam Bahagia Semua πŸ™‚ Dulu rasanya pernah tengok satu drama bertajuk lebih kurang cam ni …LU’LU juga …tapi yg ini…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Lirik Aku Permata By Salma Mentor 5

Salam Bahagia πŸ™‚ Bosan sudah mengadap blog nih , haa boleh buat statement mcm tu , bukan apa lah kadang…

Continue Reading...