Siapa Kuat Makan ?

Siapa juara makan ni ? diorang ni kalau berjalan memang kena makan ikut time , ni semasa di KLCC dengan kak yanmie , makan di food court tu je … Makanan di sana sedap-sedap dengan harga yang boleh tahan…

blognese fertucini klcc

Una makan Blognese Fertucini , alahai susah nak sebut ..

pizza tuna KLCC

Kakak makan Pizza Tuna ..

Nasi Goreng Peranakan KLCC

Baby makan kongsi dengan pakcik nya Nasi Goreng Peranakan (Nasi Goreng Belancan je pun …) ibunya tak order apa-apa tumpang makan dengan anak-anak je , tu pun banyak sangat dah ..

Bila tiba di KLCC saya memang tak de mood nak beli air .. heheh so memang minum air kosong yang di bawa saja .. Konon lepas ni nak jalan-jalan , tapi si baby asyik mengamuk je , maklumlah … bekal susu dia ibu buat – buat lupa nak bawa , keluar pagi2 lagi untuk ke StrretSmart tu , sampai ke petang , mana tahan beb! so lepas makan terus ke parking dan balik …

Pergi bayar parking ..fuhhhh ! RM nya sama banyak dengan apa yang kami makan tu .. so siapa yang kuat makan tu ??? hahaha ..

Una sebut : KLCC = KLTT

baby sebut : KLCC = E Ci Ci Ti

Layan …

27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *