Siapa Cepat Dia Dapat

Lama tak buat contest apa-apa kan ? sooooo kali ini .. untuk ke sekian kali nya .. saya buat satu teka teki simple , siapa cepat dia dapat ya …

vibrant kegel device

Cuma jawab .. benda apa kah di dalam gambar di atas ? kegunaan sekali ye .. tamat sehingga dapat pemenang atau pun jika tiada pemenang , esok jam 9.00am (selepas tu korang mesti tahu jawapan , dari blog2 lain atau blog ini so tak valid lagi dah contest ni :) )

Pemenang akan mendapat RM10 X 3 Orang ..

kalau rasa nak share klik button di bawah .. heheheh …

UPDATE : 9.47am 06 April

pemenangnya :

  • Azura
  • Puankutu
  • Myra Jay

terima kasih :) sila email no akaun korang ya .. Kalau boleh maybank le..

69 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *