Siap Sudah design !!

Hahahahah orang yang kurang kreatif disuruh design blog ??, puanbee buat juga walaupun puanbee tk kreatif , bukan tak boleh …boleh tapi idea tu tkde …pernah design 2- 3 blog orang dan 20 -30 blog sendiri ..ahaks..percaya tak ? percaya lah puanbee memang suka try and error…. dan akhirnya selepas bertungkus lumus siap juga , kalau sendiri punya theme tk de hal kan , ni orang punya …agak mencabar ..heheh tupun owner nya bz tk de reply lag suka ke tidak tp puanbee tak sabar2 nak update entri nih..

Bukan pe nak bagi tau lah..puanbee penat design ..hahha..ada nak tolong picit – picit tak ? Ni header myra..nak tengok lagi boleh lah ke http://normj1001.blogspot.com/ nak kritik ke , puji ke silakan kehkehkeh..ngantuk bin penat lah ..rest sekejap nanti nak main gegar – gegar lak …korang join lah …siyookk main gegar – gegar ni..

header myra
header myra

Apa yang puanbee tambah di blog myra tu ? meh nak cerita ..selain daripada theme nya , susunan widget , kedudukan iklan , meta tag title , sitemap , meta tag keyword , dan meta tag yang lain – lain , breadcrume untuk seo , header , footer wrapper dan footer body yang cantik {perasan!} , kotak scroll banner dan alexa tag…semua nya termasuk dalam pakej …wee…pendek kata theme nih dah memenuhi kriteria untuk theme dan blog mesra seo …sebab apa ? sebab semua di atas puanbee minta Myra masukkan semasa puanbee review blognya hahah…

Tak de apa nak bebelkan lagi , harap Myra suka ..huhuhu

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.