Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)

Allhamdulillah , tak de lain yang dapat saya ucapkan lagi kan… syukur di bulan ramadhan ni saya dapat ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak banner bertempek tu kan 🙂 yang nak jadi agent pun ramai jugak tu .. maaf lah kalau korang jadi agent korang bukan bawah saya lagi 🙁 sebab VCO tak guna sistem MLM pun , cuma kalau kita jual sebagai agent adalah ganjaran nya sikit ..

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Meh kita bincang testimoni pertama ni dia guna bahasa ringkas sebab sms kan so saya terjemahkan bagi korang senang faham gitu :

“aa , saya perasan setakat ni kulit tu memang lembut , pulak tu saya ni belum timang anak lagi , kawan saya yang syorkan makan VCO ni , 2 orang dah dapat anak lepas ambil produk ni , saya just tawakal dengan cara ni lah dulu “

Dah saya katakan VCO ni bukan ubat-ubatan , ianya adalah suplement yang merawat sel-sel dari dalam , memudakan sel dan memperbaiki sel kita , so tak mustahil ye kulit kita akan berubah menjadi lembut setelah kita mengamalkan produk VCO catalyst ni .. saya suka kongsi atau jual benda yang memang berkesan , saya dah cuba juga sebelum saya jual produk ni .. banyak lagi produk yang saya cuba tapi VCO paling berkesan lah untuk saya ..

VCO ni bukan untuk perempuan aje ok.. untuk lelaki pun boleh .. lelaki lah yang paling liat nak ambil suplement bagai , eh korang kaum adam , kesihatan dalaman haruslah jaga tau .. udahlah berkerja je seharian , tak de masa rehat .. bagi lah bonus untuk tubuh badan sikit ..nanti tua2 baru nak jaga terlambat beb! (bab ni saya selalu bebel kat suami saya , eh bukan bebel .. nasihat hahaha ..)

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Ini adalah pelanggan tetap , memang sekali dia beli 2 kotak.. oh berterima kasih sangat .. sehari dua ni memang ada je pelanggan sms saya nak kan VCO ni .. termasukkan pelanggan baru saya nurain 🙂 thanks nurain .. lepas ni kalau ok roger akk 🙂

Fungsi&Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung & kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

Saya bold kan lagi fungsi-fungsi yang penting , supaya mudah korang nak bandingkan dengan testimoni di atas .. 🙂 suka tau .. bila apa yang kita jual tu mendatangkan kebaikkan , dengar khabar VCO boleh cegah dengkur, saya konon-konon nk beri suami saya cuba kot2 leh buang dengkurnya tu , tapi dia liat bebenor nak try ..

kalau berminat nak try

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

51 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *