Senarai Calon Untuk Kategori Kesungguhan Peserta (Kontest duit raya)

Salam hormat ๐Ÿ™‚ Nak dekat dah kan ? so sekarang saya nak buat list siap-siap untuk tidak mngelirukan saya di kemudian hari maklum lah , saya buat kontest menang duit raya ni betul2 time orang nak beraya , balik kampung dan sebagainya .. tapi ada sebab kenapa saya nak sangat buat kontest bulan ogos nih ehem2..

Ini adalah senarai untuk peserta yang menghantar link lebih dari sekali untuk memenagi hadiah special .. saya akan buat random juga , tapi peluang untuk menang lebih cerah jika berada dalam list ini kerana tak ramai yang buat banyak entri kan …

Peserta yang telah menang bagi kategori ini tidak akan di masukkan dalam kategori random satu lagi ye .. harap maklum.. Dan jika saya terlepas mana-mana link tinggalkan komen ye .. sebab ye lah manusia biasa tak lari dari melakukan kesilapan …. ๐Ÿ™‚

Kesungguhan Peserta : (peserta yang menghantar lebih dr 1 link )
  1. Mamaishah ย link 1ย –
  2. ย link 2
  3. Mama najla link 1ย –
  4. link 2
  5. Aeincham link 1 –
  6. link 2
  7. belogini-sayapunya link 1-
  8. link 2ย –
  9. link 3ย –
  10. link 4ย –
  11. link5ย ,-
  12. link6 –
  13. link7ย –
  14. link8
  15. along nidar – link 1 –
  16. link2ย ,
  17. link3ย ,
  18. link4
  19. tiefazatie – link 1 –ย 
  20. link 2 fb
  21. suka-suka contest – link 1 –
  22. link 2ย –
  23. link 3ย –
  24. link 4ย –ย 
  25. link5 –
  26. link6
  27. anisempoi – link1 – l
  28. ink 2
  29. Daxtemok- link1 –
  30. link 2
  31. Mama Shifa – Link1
  32. Link2ย 
  33. has – link 1 –
  34. link 2 –
  35. link3 –
  36. link4ย 
  37. ayulestariaishiteru ย – link1 –
  38. link2ย 
  39. katalogukhti – link 1 –ย 
  40. link 2
27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *