Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media Social

Salam buat Salam Media.

Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh syariah” sebagai penunggak syarat untuk beriklan dan seterusnya memberi manfaat  yang baik kepada pengguna media social.

salam media adsvertising company malaysia

Kepada pengiklan , pengusaha produk , pengusaha bisnes dan perkhidmatan ,

Jika anda memerlukan nasihat tentang beriklan di media social termasuk blog , anda di alu-alukan untuk berhubung dengan admin salam media. Rugi tak cuba beriklan melalui blog dan social media kerana zaman sekarang dan masa akan datang ramai orang dah mula melayari internet untuk mendapat kan info dan testimoni tentang kebersanan sesuatu produk mahupun perkhidmatan.

Saya tahu , masih ramai yang ingin menggunakan khidmat beriklan di blog dan media masa , namun belum tahu cara yang tepat. Masih ramai yang ragu-ragu tentang kos dan lain-lain. Salam Media ada untuk anda.

salam media malaysia

Ya ! Saya blogger … dan saya tahu .. beriklan di blog dapat memberi impak kejayaan kepada apa sahaja yang anda usahakan. Salah satu sebab . Blog bukan lah seperti surat khabar , hari ni baca esok jadi pelapik nasi lemak. Apa sahaja info di blog akan kekal dalam carian google.

Buat blogger , 

Jom mendaftar dengan Salam Media jika anda mempunyai blog , instagram , twitter dan facebook. Tak rugi mencuba dan mencari kenalan agar lebih banyak “job” di salurkan kepada anda.

iklan blog lain selain nuffnang

Dah daftar ? Seterusnya mulakan misi untuk memantapkan blog masing-masing. Kerana Salam Media tidak memilih blogger melalui kepopulariti sebaliknya memilih dari banyak segi SEO , traffic , gaya penulisan dan sebagainya.

Seterusnya apa ? jika anda mempunyai blog .. jom ucapkan salam kepada salam media ..  dan tunggu keputusan pemenang   IPAD MINI ! :)

Bloger dan pengguna media social lain – Daftar lah  >>  SALAM MEDIA <<  >>  Facebook Salam Media  <<

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *