PRUKasih : Dengarlah , Bacalah Dan Berkongsilah

PRUKasih adalah satu projek tabung khidmat masyarakat yang di anjurkan oleh Prudential . Manakala ” Project Listen PRUDENTIAL ” ini pula di langsungkan bagi mendapatkan dana / sumbangan untuk golongan yang memerlukan ketika musibah datang tidak di sangka .

Projek ini memggunakan kuasa mendengar dan membaca kisah-kisah kejayaan , kegagalan dan semangat di dalam hidup dari orang lain.Setiap 1 perkongsian Share Facebook , Tweet di twitter anda dan Email kepada kawan anda akan di dermakan sebanyak RM1 kepada tabung PRUKasih.

prukasih project listen

Ada 1001 kisah di dalam masyarakat kita dimana mungkin , kita masih belum dengar lagi. Disini lah tempatnya kita melihat , mengambil tahu , berkongsi dan membaca kisah-kisah kejayaan , kisah-kisah kejatuhan sesorang seterusnya menjadikan ianya sebagai inspirasi di dalam hidup kita.

Bersempena dengan projek listen ini , ada sesuatu yang boleh kita semua lakukan untuk sama-sama membantu dan melibatkan diri. Berkongsi lah setiap cerita yang telah di kongsi di dalam Project Listen ini.  Saya sendiri ada video di Project Listen sana .. hikhik .. cari sampai dapat.

Anda boleh terus ke link — >  http://projectlisten.com.my/ untuk sama-sama terlibat dengan projek Projeck Listen  ini.

Tak susah bukan ? 😛

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *