Promosi hosting , sekuriti wordpress dan pembangunan theme wordpress

Diam tak diam dah dekat 2 minggu saya menukar syarikat perkhidmatan hosting dari syarikat lama kepada hosting Eizil Network. Kerana apa saya tukar ? sudah tentu tawaran harga yang berbaloi menjadi pilihan saya.

Buat masa sekarang tak ada masaalah apa-apa ketika menggunakan hosting yang di sediakan oleh Eizil Network ini. Blog bertambah laju loadingnya adalah. Support pun sentiasa ada.

Eizil Network sedang menjalankan prmosi bagi bulan Mac 2013. Siapa-siapa yang ingin menukar atau baru ingin menggunakan palatform wordpress harus ambil peluang ini. Atau korang yang baru ingin memulakan bisnes online dan inginkan sebuah website lengkap serba serbi nya. Korang boleh hubungi Eizil Network dan mulakan perbincangan untuk website korang.

Promosi mac 2013

Promosi yang melibatkan perkhidmatan yang disediakan oleh pihak Eizil Network ini adalah seperti berikut:

  • Hosting Pakej Silver.

Pakej hosting ini menawarkan perkhidmatan seperti di bawah pada harga cuma RM125 setahun. ( Murah gilerrr ~ )

  1. Ruang penyimpanan sebanyak 5000 MB,
  2. Bandwidth 60 GB, cPanel + Softaculous,
  3. Konfigurasi sehingga 7 addon dan 7 parked domain (domain dijual berasingan)

Selain itu, pihak Eizil Network ada juga menyediakan perkhidmatan semimanaged Cloud Hosting khusus untuk mereka yang memerlukan solusi WordPress hosting yang telah dioptimasi dan hanya digunakan oleh laman anda seorang sahaja.

Pakej Premium Hosting ini dilengkapi dengan

  1. Ruang penyimpanan 20 000Mb SSD, 512MB RAM, 500Gb Bandwidth.
  2. Anda boleh melanggan pakej ini secara bulanan. Harga bulanan adalah RM35 sebulan.

Perkhidmatan Sekuriti WordPress.

  • Pakej Sekuriti WordPress ini adalah untuk pengguna WordPress self-hosted yang memerlukan perkhidmatan sekuriti audit yang akan menilai dan memastikan keselamatan anda adalah pada tahap yang memuaskan.
  • Pakej yang ditawarkan ini berharga RM100 /satu laman. Harga sebelum promosi adalah RM150 /satu laman.
  • Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini, sila buat tempahan di url berikut: http://www.eizil.com/projek/perkhidmatan-sekuriti/

Perkhidmatan Pembinaan Tema WordPress

  1. Tawaran terakhir adalah kepada sesiapa yang memerlukan tema yang dibina khusus untuk blog atau laman sesawang anda.
  2. Eizil Network menawarkan harga promosi RM888 untuk tempahan tema WordPress. Harga asal perkhidmatan ini adalah RM1500.
  3. Harga pembinaan tema WordPress ini tertakluk kepada terma dan syarat.
  4. Anda boleh mendapatkan butiran lanjut di halaman berikut: http://www.eizil.com/projek/custom-wordpress-theme/

Bisik Puanbee  : Murah dan berbaloi sangat ni tau!! , saya sendiri geram kan perkhidmatan pembinaan tema wordpress ni , entah bila nak cukup modal untuk upah Eizil Network ni. Kelebihan menggunakan Theme WordPress yang di bina oleh Eizil Network adalah ……. kemas , laju loading nya dan yang paling best ikut kemahuan kita dan tak ada orang guna theme yang sama dengan kita. Fuhh~

39 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *