Projek Jahit Manik Hampir Sedekat

Perghhh lama betul projek jahit manik ni berlangsung , hampir 3 bulan rasanya .. sekarang betul-betul selesai . Cuti sekolah baru ada masa untuk sabar menjahit kalau tak memang tak senang duduk kan …

hantu

Menjahit di temani dengan budak panjang akal ni … pakai bedak konon-konon hantu … pastu cakap kat ibu .. “pergi tido , tatot hantu “

menjahit manik

Acaner ? boleh tak ambil upah ? hoho kalau sempat lah kan .. lepas ni nak belajar menjahit pulak .. Sebenarnya terpaksa habiskan jahit manik ni , baju tu nak pakai pergi kenduri adik ipar nanti , baju lain semua dah sempit , baju baru tempah …. 2 bulan jugak hantar ke tukang jahit , tapi tak siap , bukan tak siap saja , potong pun tidak .. nampak sangat kan ? Lain kali pergi tempah kedai cina lah puas hati.

P/S : Ada seorang pembaca blog saya asyik tanya di mana nak beli E-Book crumble tu kan. Maaf ya saya dah email tapi awak tak dapat pulak , sekarang ni kalau masih berminat boleh klik link ini

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *