Posted in Uncategorized

Bakal hadir nombor 5

Sebenarnya .. tak tahu nak ceritakan atau nak khabarkan bagaimana ..  gembira tetapi dalam masa yang sama aku tak bersedia…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tuan WAN NONG MUZAFAR – Ini Bisnes Bukan Propa ( IBBP2017)

Assalamualaikum dan hai. Hai orang  sahabat .. dah bangun tidur ke belum ? 🙂 Akak dah bangun dah semalam. Semalam…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

NIKMAT TIDUR

Assalamualaikum , selamat pagi. Wahh seronok nya pagi ni rasa segar bugar. Badan rasa sihat. Dah berapa hari tak sihat…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Bila anak dara sakit perut

Assalamualaikum dan hai , Baca tajuk tu , tak tahu la nak letak gambar apa. Ibu malas letak gambar anak…

Continue Reading...
Posted in Info

Semakan keputusan SPM 2016/2017 melalui SMS

Assalamalaikum dan hai , Keputusan SPM 2016 akan keluar pada 16 Mac 2017 ini. Semua calon yang mendaftar SPM boleh…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

OOTD ; Blouse muslimah labuh handmade by puanbee

Assalamualaikum dan hai … saja lah nak upload blouse plussize puanbee tu. Bukan apa ya .. sekarang ni susah bebenor…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips ajar anak berhenti pakai diapers , Kongsi dari pengalaman.

Assalamualaikum dan Hai , yang baca post tips ajar anak berhenti pakai diapers ini mesti lah ibu bapa yang baru nak ajar…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Upin dan ipin jeng jeng jeng

Assalamualaikum dan hai. Ini entri bayar hutang . Saya ada hutang tak tulis pun pasal pergi tengok filem UPIN DAN…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Anak syurga

Satu petang tengah aku ” melayan facebook ” , ternampak satu ucapan berbaur romantik , bersahaja dan mungkin nada kerisauan…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Nasib baik dah pindah

Assalamualaikum dan hai. Sesungguhnya semua yang terjadi pada tahun 2016 ada hikmah nya. Hikmahnya boleh nampak sekarang. Ada banyak pengajaran…

Continue Reading...