Nak Bercuti Di Peneng

Saya nak bercuti di peneng pula , boleh tak saya nak memang je kontest ni terus eh Azmanisa ? ehemm .. Dengan ini secara rasminya saya mnegumumkan diri saya sebagai pemenang peserta yang akan masuk bertanding di dalam kontest pertama anjuran Azmanisa.com ini ..

family vacation

Jom tengok hadiahnya apa yekk ..

  1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview)Voucher Valid sehingga 9/5/2012)
  2. Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200)
  3. 3 keping Cloth Diaper berharga rm150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Tarikh tutup pendaftaran pada 1 februari 2012.Sila hebahkan kepada rakan-rakan diblog,facebook,serta tweetkan supaya rakan-rakan anda tahu berkenaan dengan kontest ini.

Memang best ,maka marilah kita beramai-ramai terjah kontest blogger ini .. saya dapat makan tu pun dah okey ..hehehehe (menternak lemak je yekk )

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

45 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *