Menempah watermark untuk gambar sendiri

Yeayy nak promot watermark baru ni … Banyak hari tak bersiaran .. huuu .. tab kehabisan bateri dan carger pula rosak , nak beli tetapi saya tunggu dapat yang berbaloi dan puas hati , jadi ambil masa sampai berhari-hari , tak buka tab jadi tak da mood nak tengok blog , terus fokos kepada aktiviti luar … ingat tak boleh .. rupanya ok juga hidup tanpa internet ni haha …

2013-06-26 13.42.42
shopping !!!!

Nampak watermak ala-ala cop mohor ?

Penting tak penting watermark ni , sila la baca blog kujie2.com dan saya sendiri pernah di tipu adsvertiser , mereka gunakan draft yang saya buat dan beri kepada blogger lain , gambar anak – anak saya dalam tu … 2 keping tanpa watermark . Itu bukan sebab tak tahu nak letak watermark , tapi malas dan ingatkan draft yang di hantar melalui email tak akan di beri kepada orang lain. Serik woo ~

tempah watermark

Nak tempah sila like page Ai MEDIA Network dan pm / komen / email beliau di admin@aimedia.my

Jadi ini watermark tetap lah … tekad nak rajin-rajin update blog dan contohi idola saya nuh ~ ada la idola tu .. rajin diorang update blog walaupun bz dengan hidup di luar … saya ? macam-macam alasan ada …

Terima kasih AI :) suka .. harap rajin la menempek watermark ya …

P/S : Sambil nak ambik hantar anak ke sekolah ni…  kalau rajin baca tutorial cara letak watermark secara pukal ke gambar kita sendiri. 

46 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *