Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak..

Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp

seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay

set make-up mary kay

Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak marykay , plus murah sikit hahaha ..) blusher. Maskara tak pakai tak suka dan tak berapa kemas kalau pakai , rasa berselerak je ..

Testimoni mary kay-sebelum make-up

Hurmm anak mata merah sebab mengantukkkkk ..

Yang di atas gambar sebelum di make-up , ok tak kulit muka saya ? bibir pun dah merah sikit lepas duk jaga pakai lip balm , masker dan lip gloss hari-hari , sebab sebelum ni saya ada alegik terhadap satu jenama lipstik membuatkan bibir saya hitam seolah-olah bibir orang yang merokok.. sekarang ok sikit dah .. alhamdullilah..

selepas make-up dengan mary kay

Gambar di bawah , lepas make-up ..okey tak ? muehehehe … saja ambil gambar muka ala-ala macam tu .. nampak macam kurus dan kurang tembam jek.. hahah .

Tinggalkan korang untuk komen pulak.. jeng jeng jeng ..

Nak dapatkan Nasihat dari pakar kecantikan mary kay macam saya boleh hubungi Puan Juanita jugakkk..

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *