Lip Ice Untuk Kakak

Petang semalam (rabu) dapat satu sampul surat putih di dalam peti surat ,kakak ambil , picit-picit sampul surat tu , kakak cakap ada benda keras dalamnya ..

saya macam ..eh .. apa dia .. rasa tak order apa-apa barang dalam talian, cuma tunggu benda yang kami tebus dari bonus link je ..

Lip Ice strwabery

Bila buka .. baru teringat , lama dah isi borang di facebook lip ice untuk dapatkan sample ni , apa pun terima kasih lip ice ..Kini Lip Ice tersebut telah menjadi kepunyaan si kakak , anak dara ku .. maklumlah anak dara ramai kan ..hikhik ..Pakai sebelum ke sekolah yekk ..

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *