Cross Stich – Selamat Hari Ibu

Ini adalah entri kemenangan, saya masuk contest anjuran blog Ummiehanie.com. Dan ayat seperti biasa “tak sangka saya memang” kalau dah sangka tu bukan pertandingan lah kan , saya sekadar suka berkongsi dan memberi penghargaan begini , bukan nak menunjuk apa pun lah.

Cross stich online

Saya memang Cross stich untuk ucapan , jenuh fikir apa lah yang saya nak taip di atas Cross Stich tu , mula-mula nak taip nama blog Ummiehanie dan blog puanbee , tapi tak jadi sebab teringat kat mak pulak , mak suka sangat benda-benda macam ni , so rasanya saya akan beri Cross Stich ni untuk mak di hari ibu nanti , beri dah siap frame ler.. lepas tu letak dalam bilik dia , berbulu pak tiri saya mandang nanti hahah (lawak je , jangan ambik serius lak.)

mak 2012Ada rezeki lebih beli kerusi ni je kat mak baru senyum lebor sikit.

Terima kasih Yati & Stich sebab siapkan awal dan dapat satu keychain flet carft tu , suka sangat tau .. biru lak tu .. :) Dan Terima kasih daun keladi ye Ummie hanie , lain kali buat lah lagi.

Tengok sini Tarikh Hari Ibu sedunia

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *