Bonus powergold – BUKAN TIPU

Salam dan hai , saya na share bonus dari powergold .. saya membeli gold bar , syiling emas dan dinar sambil – sambil tu jual pada kawan-kawan yang berminat. Kemudian tengok-tengok , eh dah ada bonus masuk. Buat sambil-sambil sahaja. Tak lah susah mana , ada internet di rumah lagi senang la. Bonus di bawah tidak termasuk untung jualan runcit barang kemas dan juga syiling , gold bar dan dinar ye.
powergold

Allhamdulillah , rezeki jangan di tolak. Marilah sama-sama join ahli dan beli emas untuk simpanan diri sendiri. Bila sesak sangat-sangat boleh lah gadaikan. Saya dah lama kumpul duit konon-konon nak beli rumah tapi tak sempat. Tak apa lah .. kumpul emas mungkin boleh.. insyallah ..

powergold 2

koleksi emas

Jadi duit bonus saya beli lagi emas , saya ni surirumah … macam tu je cara nak kumpul harta…  lagi untung dan best kalau bekerja , sebulan beli 1 gram dah memadai … setahun dan 12 gram .. tunggu la 10 tahun comfirm akan naik.

Apa pun kalau nak belajar cara saya santai-santai simpan emas ni , boleh lah add saya di facebook .. saya tapis sikit biasanya .. pastikan ada muka orang dan gunakan facebook personal ya .. add friend dan say assalamualaikum …

Latifah bee

Facebook : latifah hashim
http://puanbee.com

Entri semasa saya mula join powergold dulu   – > Hawa dan emas : Join powergold akhirnya

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *