Best ke ada blog ni ?

Best sangat ke ada blog ni ? bagi saya best sangat-sangat selain dari dapat berkongsi pendapat dan pengetahuan , kita juga dapat beramah mesra dengan orang lain tak kira di mana sahaja di seluruh pelusuk dunia ni.Selain tu .. wang ringgit juga menjadi taruhan , sangat jarang jumpa blog yang tidak ada banner iklan bukan ?

Okey ..setakat itu sahaja saya luahkan perasaan wahaha.. (entah apa-apa je ..) , Jom layan lawak spontan dari saya ..

Maya karan: wei aku tengok hang asyik hadapblog jer best ke ?

Aku : Giler tak best..mestilah best..

Maya karan : cer citer..cer citer kat mana yang best sangat tu ?

Aku : Entah lah selain laki aku…aku dah jatuh cinta kali ke- 2 kepada blog..sehari tak jumpa bagaikan setahun lamanya…kalau boleh aku nak online 365 hari non stop 🙂

Maya karan : habis tu kenapa tak online 365 hari?bukan ada sapa nak halang pun !

Aku : Sebab…………………………………….aku takut laki aku marah..kan dia cinta pertama aku..nanti dia jeles..heheheee……

Maya karan:  z@d#$%^&*@&(()@@@%%#$$$

p/s : nama dan watak dalam lawak spontan ini adalah rekaan semata-mata tidak kene mengena dengan perseorangan yang hidup mahupun dah meninggal dunia.

53 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *