Bermain Dengan Instagram

Hari ni hari yang paling “M”. Bosan semacam jer rasanya .. tapi meh sini nak kongsi-kongsi .. ye lah bukan semua orang ada instagram kan , so korang tak nampak saya selalu update gambar di sana. Sesiapa saja yang suka main edit-edit gambar ni boleh lah cuba Intagram , best tau …

instagram

Gambar makanan pun jadi , gambar makanan ketika sambut hari jadi anak buah yang saya hantar dan ambik dari sekolah agama setiap hari … gambar tuan punya badan ada , tapi maknya tak benarkan lah tayang di media sosial , so simpan..

instagram

Gambar di atas , ketika menghantar una dan menunggu si kakak habis mengaji , comel tengok budak-budak berikrar .. bukan ikrar rukun negara , tapi ikrar jadi muslimah dan muslimat yang soleh dan solehah.

instagram

Gambar di atas tau lah sapa kan .. Laila bee.. memang gambar dia yang banyak pun…

instagram

Gambar di atas , pemandangan Kuala Lumpur di ambil dari banggunan setinggi 18 tingkat. Rumah kakak saya ..

air di tapis

Gambar di atas , gambar kakak ambil air dari mesin tapis air , cantik sangat rasanya , sekarang ni , saya dah malas masak air bagai .. boleh pulak tuk penghulu letak mesin tapis air di depan surau dekat rumah , memang orang sini semua tuju beli air disitu lah .. murah pun ya .. RM0.50 saja tuk 5L

instagram

Akhir sekali , sangat sweet .. gambar una mengaji dengan atuk. Atuk panggilan pada ustaz yang ajar diorang .. disebabkan hari-hari tunggu una dan kakak mengaji , laila tu pun dah boleh hafal al-fatihah..

32 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *