Ayam Golek Busy Body

Dah malam baru terhegeh-hegeh nak update blog ya .. Saja nak tayang gambar ayam golek tu , nasi ayam lupa dan tak sempat nak ambil gambar lah.

Saya sekarang super busy atau busy body entah lah , tak dapat nak rungkaikan ..

ayam golek + nasi ayam

Apa yang saya buat di waktu lapang yang seciput tu ?

Setup tiga blog baru.. study cari maklumat , research sikit-sikit .. dan akhirnya berjaya juga , dah lebih seminggu duk cari idea nak buat blog apa , dan dekat 5 kali tukar url nya hahaha …

Dua Blog BI yang baru dengan email baru dan segalanya baru.

Blog BI ni salah satu azam tahun baru saya , untuk dapatkan iklan google adsense pulak. Jadi .. doakan saya berjaya ..

dan satu Blog Diet

nanti semua apa yang saya buat , makan dan senaman saya akan update di blog diet .. nak baca pergi sana lah .. saja tak nak usik blog puanbee dengan kegilaan mengarut saya ..

Lain-lain macam biasa , jogging dan uruskan anak-anak 🙂 sibuk dan letih .. ok ..selamat malam semua .. moga semua azam tercapai dan diberi kekuatan untuk update semua blog kahkahkah 🙂

p/s: sok jangan lupa slot motivasi.

dan kepada kawan2 yang saya pos barang tu .. apa kabar dengan pertanyaan barang dah sampai ke belum ?

29 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *