Anak Ayah Dan Chipsmore

Anak ayah tapi 24 jam dengan ibu , hari-hari tengok muka baby , ke hulu ke hilir usung baby , sampai sekarang nak jumpa pelanggan PB pun kena usung baby. Kesian baby ….

chipsmore

Sabar je lah sayang ……Muka pelbagai gaya , bila nampak ibu ala-ala macam nak ambil gambar , sekarang guna mobile je senang nak ambil gambar , di mana saja … cute gambar ni semua , saya buat dalam bentuk gif…

Dalam 3 orang anak , si baby ni paling bijak ambik hati ibu , rasa ibu nak marah je macam-macam di buat , menyanyi , lawak , mengaji .. apa saja lah sampai ibu tersenyum .. tu sebab ayah cakap itu anak ayah …. hehehe … anak sulung garang , anak no dua kuat bodek , baby pandai ambil hati .. anak no empat ?

opssss

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *