Aku dah bosan

Dengan bismillah saya update blog. Dalam hati sering menjerit ” Aku dah bosan . Aku dah bosan. Aku dah bosan ” Untuk berblog. Mula-mula kekangan masa , lepas tu terbiasa malas update blog , di tambah dengan pelbagai faktor lagi. Jadi .. untuk pulihkan mood maka saya buat sesuatu.. tukar theme.

Entah la macam tak kene mengena pun. Dari pagi bawa ke pagi edit theme. Haru.. Ahad last bercuti , Isnin dah mula sekolah dan sibuk.  Jalan raya sibuk , aku sibuk .. suasana sibuk.

Camera 360

( Gambar di edit dengan applikasi Camera 360 .. best la .. )

3 hari banyak tidur , makan en suami sediakan , minum air kosong , anak-anak pun layan mana penting je membuah kan macam-macam perasaan. Terima kasih abe sebab faham ..

Ada gosip-gosip mungkin saya mengalami “morning sickness atau alahan“. Oh moga-moga tidak la buat masa sekarang. Ada sesuatu yang belum pasti.. Sehingga mencapai kata putus. Baru hati senang lenang.

Ok theme simple dan kosong. Hati pun tengah kosong.

P/s : Menonton Film Juvana.. erm erm ..

26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *